Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Engineering & Consultancy

Maak kennis met onze afdeling Engineering & Consultancy, ook wel ons 'in-huis ingenieursbureau' genoemd. Voorschrijvers, adviseurs, aannemers en installateurs kunnen bij ons E&C-team aankloppen voor gedetailleerd technisch advies. Ze helpen je graag met jouw project.

Wat we doen

De afdeling E&C is als het ware het verbindingsstuk tussen jou als klant en de verkoop. We denken met je mee en voorzien je van technisch advies. Denk hierbij een reken- en tekenwerk, dimensionering of advies over problemen in het ontwerp waar je tegenaan loopt. De afdeling werkt kleine, grote en/of ingewikkelde projecten uit tot een ingevulde offerte met bijlage voor de verkopers, die je vervolgens een aanbieding op maat kunnen doen. 

Projectondersteuning

Hulp nodig bij een prefab-project? Dan ondersteunen we je ook graag bij de planning, engineering en advisering in het hele traject.  

We bekijken hoe we het ontwerp kunnen optimaliseren en wat de beste bestel- en leverplanning is. Zo zorgen we dat alles Just In Time op de afgesproken locatie geleverd wordt. Ons doel is om jou te ondersteunen op het gebied van procesintegratie en co-creatie van geïndustrialiseerde bouwprocessen mogelijk te maken. Hoe eerder in het proces wij aanhaken, hoe meer we voor het project kunnen betekenen!

Het proces

Het exacte proces is uiteraard afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Hieronder geven we weer hoe een E&C-proces eruit ziet bij een project waar we ook projectondersteuning bieden: 

  1. Vul het contactformulier in met de projectgegevens of de vraag
  2. De afdeling E&C bekijkt hoe ze je het beste verder kunnen helpen
  3. Indien nodig, vertaalt de afdeling de projectgegevens naar een werktekening en stuklijst en geeft advies over het ontwerp. Hulp nodig bij engineering? Dan is dat ook mogelijk. 
  4. Samen kijken we hoe we het ontwerp kunnen optimaliseren
  5. We stemmen de optimale project- en leverplanning af.
  6. Is alles akkoord? Dan gaan wij van start met de productie. 
  7. De producten worden conform de tekeningen geleverd op de afgesproken locatie, op het afgesproken tijdstip. 

BIM ontwerp

Een 3D-ontwerp is vaak een belangrijk onderdeel van het proces. Wil je zelf een 3D-ontwerp maken met onze producten? Maak dan gebruik van onze BIM Revit pakketten om snel en eenvoudig een leidingsysteem te ontwerpen. We hebben ons assortiment in BIM geïmplementeerd en stellen onze productdata volgens de ETIM-RT classificatie beschikbaar. 

Heb je hulp nodig bij de uitwerking van een BIM-ontwerp. Neem dan contact op met ons E&C team, dan kijken we graag met je mee.

Vragen?

Heb je een vraag over een product of oplossing? Neem dan contact met ons op door middel van het formulier.

Neem contact op met onze E&C afdeling