Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

DYKA levert rioleringsbuizen voor nieuw revalidatie- en MS-centrum in Pelt

In Pelt is de bouw van het nieuwe revalidatie- en MS-centrum Noorderhart in volle gang. TM Vanderstraeten-Houben is de aannemer van dit mooie project. De huidige MS-kliniek in de Boemerangstraat zal ophouden te bestaan en zal in de toekomst alle activiteiten voortzetten op de nieuwe locatie bij het Mariaziekenhuis. Bovendien wordt er een chirurgisch dagziekenhuis toegevoegd. De nieuwe locatie van het revalidatie- en MS-centrum bevindt zich op slechts twee kilometer afstand van onze productiesite in Pelt, een thuiswedstrijd voor Dyka dus. 

 

 

 

Service van DYKA 

BMS Groep, die verantwoordelijk is voor de rioleringswerken, heeft zijn vertrouwen in ons gesteld voor de levering van PVC- en PP-rioleringsbuizen. Onze buizen, hulpstukken en inspectieputten zijn de oplossing voor een goede regenwater- en vuilwaterhuishouding op het terrein. De nabijheid van onze productiesite in Pelt maakte dat wij in voortdurend in nauw contact stonden met de werf. Onze dienstverlening omvatte niet alleen de levering op de werf, maar ook deskundig advies vanuit ons filiaal in Pelt en technische ondersteuning van onze engineering & consultancy afdeling. 

Duurzaamheid 

Duurzaamheid is een van de kernwaarden binnen onze organisatie. We hechten er veel waarde aan: het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk is in alle afdelingen van het bedrijf een prioriteit. Door onze leidingen in België te produceren, minimaliseren we de transportafstand. Zo dragen we bij aan de vermindering van CO2-uitstoot. We kunnen dan ook zeggen dat onze buizen "Made in Belgium" zijn: iets waar we uiteraard trots op zijn. 

Gepubliceerd op: 01 July 2024