Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Laatste nieuwsberichten

 • DYKA nieuwe partner Soudal Quick-Step voor de Tour de France

  29 June 2023

  DYKA vervangt Latexco op de Tour de France-trui van het Soudal Quick-Step Team. Deze samenwerking met Soudal Quick-Step stelt ons in staat om onze merkvisibiliteit binnen Europa verder uit te bouwen met een sterke focus op de Franse, Belgische en Nederlandse markt.

  Lees meer
 • dyka.be nu beschikbaar als webapp

  19 January 2023

  Sinds kort is onze website beschikbaar als webapp. Deze webapp is een snelkoppeling naar onze website die je op het startscherm van je telefoon kunt plaatsen. Het icoontje staat tussen de rest van je apps, waardoor je gemakkelijk en snel de website kunt benaderen.

  Lees meer
 • DYKA België verwelkomt meer dan 3.000 bezoekers tijdens open bedrijvendag

  04 October 2022

  DYKA België verwelkomde afgelopen zondag, tijdens Open Bedrijvendag, meer dan 3.000 bezoekers.  Op die manier werd ons 45-jarige bestaan gepast gevierd met een knap aantal bezoekers, die genoten van de rondleiding, animatie en een hapje en drankje. 

  Lees meer
 • Attentie wegwerkzaamheden- bereikbaarheid DYKA Temse

  20 April 2022

  Attentie : Weg werkzaamheden en bereikbaarheid DYKA Temse - tot 15 juli 2022

  Het kruispunt op de N16 is volledig afgesloten en het is momenteel niet mogelijk de afrit Temse te nemen.

   

  Lees meer
 • TECHNI-MAT vakbeurs 2022

  20 February 2022

  Op 9 en 10 maart staat de tweede editie van TECHNI-MAT op de planning en ook wij zijn erbij! De beurs vindt plaats in de Kortijk Xpo en is hét verzamelpunt voor alle spelers van de infrastructuur & ruwbouw. We zijn te vinden op  standnummer 203.

  Lees meer

Aantal 1 tot 5 van 57 totaal

Page