Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Laatste nieuwsberichten

 • dyka.be nu beschikbaar als webapp

  19 January 2023

  Sinds kort is onze website beschikbaar als webapp. Deze webapp is een snelkoppeling naar onze website die je op het startscherm van je telefoon kunt plaatsen. Het icoontje staat tussen de rest van je apps, waardoor je gemakkelijk en snel de website kunt benaderen.

  Lees meer
 • DYKA België verwelkomt meer dan 3.000 bezoekers tijdens open bedrijvendag

  04 October 2022

  DYKA België verwelkomde afgelopen zondag, tijdens Open Bedrijvendag, meer dan 3.000 bezoekers.  Op die manier werd ons 45-jarige bestaan gepast gevierd met een knap aantal bezoekers, die genoten van de rondleiding, animatie en een hapje en drankje. 

  Lees meer
 • Vacurain trechters vernieuwde uitvoering

  21 June 2022

  In het Vacurain assortiment worden nieuwe trechters geïntroduceerd, die daarmee de oude gaan vervangen. Ook deze trechters zijn universeel toepasbaar in diverse daksystemen, met verschillende dakmaterialen en te gebruiken met Vacurain Flex en/of Vacurain Fix hemelwaterafvoersystemen. 

  Lees meer
 • Attentie wegwerkzaamheden- bereikbaarheid DYKA Temse

  20 April 2022

  Attentie : Weg werkzaamheden en bereikbaarheid DYKA Temse - tot 15 juli 2022

  Het kruispunt op de N16 is volledig afgesloten en het is momenteel niet mogelijk de afrit Temse te nemen.

   

  Lees meer
 • Additionele prijswijziging per 11-04-22

  08 April 2022

  Het conflict in Oekraïne zorgt voor nieuwe schokken in de grondstoffen- en energiemarkten. Hierdoor zien wij ons genoodzaakt om vanaf 11 april 2022 prijswijzigingen door te voeren. 

  Lees meer

Aantal 1 tot 5 van 67 totaal

Page