Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

DYKA is de producent van PVC-, PE en PP- leidingsystemen. U treft bij ons een veelzijdig programma buizen en hulpstukken van hoge kwaliteit met een innovatief karakter. Wij bieden voor elk binnenrioleringsvraagstuk de juiste oplossing!
Lees meer

PVC-buizen, hulpstukken en accessoires

Of u nu op zoek bent naar PVC-binnenriolering met mof/mof- of mof/spieverbinding; bij DYKA kunt u altijd terecht. Bij ons vindt u de volledige uitrusting voor uw PVC-sanitair, variërend van buizen en hulpstukken met lijmverbinding over closetafvoermanchetten tot sifons, rioolbeluchters, beugels, lijm- en kitproducten. Dankzij onze slimme combinatiemogelijkheden kunt u bovendien liefst twintig verschillende soorten douchesifons maken. Bovendien hebben wij RVS vloerputten voor elke situatie, inclusief uitvoeringen met waterslotvrije stankafsluiter voor lage inbouwdiepte. Een van de meest innovatieve onderdelen binnen ons assortiment PVC-buizen is DykaSono. Dit systeem bestaat geheel uit PVC en is speciaal bestemd voor situaties waarin u geluidsoverdracht via leidingen en wanden wilt voorkomen: België wordt er stil van...