Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Regenwaterafvoer

DYKA levert diverse oplossingen voor het afvoeren van regenwater. Daarbij kunt u denken aan PVC-buizen in diverse kleuren en diameters, maar ook aan allerhande accessoires zoals loofafscheiders, sifons, of verluchtingsroosters. Daarnaast bieden wij een innovatief alternatief voor regenwaterafvoer bij grotere dakoppervlakken: Vacurain.

PVC: de veelzijdige oplossing voor de afvoer van regenwater!

Bij DYKA vindt u diverse PVC buizen voor de afvoer van regenwater. Zo heeft u keuze uit een vierkante PVC buis voor een nette wegwerking in de gevel, of ronde buizen in donkerbruin, ISO-kleur of grijs. Voor de ronde PVC buizen zijn ook slagvaste ondereinden in polyethyleen leverbaar.

Regenwaterafvoer accessoires

Bij de installatie van uw regenwaterafvoer mogen de juiste accessoires niet ontbreken. Wat dacht u bijvoorbeeld van RWA sifons als stankafsluiter tussen regenwaterafvoer en riolering? Of stadsuitlopen en kiezelbakken om ervoor te zorgen dat het regenwater goed wordt afgevoerd? Daarnaast mogen ook verluchtingsroosters en diverse goottypes waaronder (glasvezel versterkte) polyester bakgoten niet in het rijtje ontbreken. En ongewenste bladeren? Die vangt u op met onze bladvangers en bladroosters. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos!  

Vacurain Fix UV Systeem

Regenwater snel afvoeren van grote platte daken? Kies dan voor Vacurain. Het Vacurain systeem werkt met speciale trechters die zorgen dat alleen water in de standleiding wordt gezogen en geen lucht. Bij flinke regenbuien vult de standleiding zich met water en ontstaat er een onderdruk. De zuigende werking zorgt dat het regenwater snel van het dak wordt afgevoerd. Het Vacurain Fix PE leidingsysteem wordt star opgehangen aan een gemakkelijk te installeren rail systeem en is geschikt tot leiding diameter 315 mm.

Voordelen Vacurain Fix

Het PE-materiaal maakt Vacurain Fix zeer geschikt voor bijvoorbeeld ziekenhuizen of grote utiliteitsgebouwen. De hogere uitzettingscoëfficient wordt probleemloos opgevangen door het unieke beugelsysteem. Het systeem is snel en eenvoudig te bevestigen.

Contact

Wilt u advies of een offerte voor Vacurain Fix? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Stuur een e-mail naar: studiedienst@dyka.be of bel: (0)11 80 04 20. Bent u op zoek naar een PVC leidingsysteem? Bekijk de mogelijkheden met Vacurain Flex.