Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

DYKA levert diverse oplossingen voor het afvoeren van regenwater. Daarbij kunt u denken aan PVC-buizen in diverse kleuren en diameters, maar ook aan allerhande accessoires zoals loofafscheiders, sifons, of verluchtingsroosters. Daarnaast bieden wij een innovatief alternatief voor regenwaterafvoer bij grotere dakoppervlakken: Vacurain.

PVC: de veelzijdige oplossing voor de afvoer van regenwater!

Bij DYKA vindt u diverse PVC buizen voor de afvoer van regenwater. Zo heeft u keuze uit een vierkante PVC buis voor een nette wegwerking in de gevel, of ronde buizen in donkerbruin, ISO-kleur of grijs. Voor de ronde PVC buizen zijn ook slagvaste ondereinden in polyethyleen leverbaar.

Lees meer

Regenwaterafvoer accessoires

Bij de installatie van uw regenwaterafvoer mogen de juiste accessoires niet ontbreken. Wat dacht u bijvoorbeeld van RWA sifons als stankafsluiter tussen regenwaterafvoer en riolering? Of stadsuitlopen en kiezelbakken om ervoor te zorgen dat het regenwater goed wordt afgevoerd? Daarnaast mogen ook verluchtingsroosters en diverse goottypes waaronder (glasvezel versterkte) polyester bakgoten niet in het rijtje ontbreken. En ongewenste bladeren? Die vangt u op met onze bladvangers en bladroosters. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos!