Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Of u nu op zoek bent naar een woning- of straatriolering, bijpassende hulpstukken of bevestigingsmaterialen; bij DYKA hebben we alles in huis. Bovendien kunt u bij ons terecht voor allerlei verwante producten zoals: putten en toebehoren, duurzame lijnafwatering, drainagebuizen en kabelbeschermingsbuizen. Bij ons vindt u een compleet programma buizen en hulpstukken met vaste rubbermanchetverbinding. Al deze buizen zijn NBN EN 1401 gecertificeerd en voorzien van het BENOR keurmerk.  DYKA is tevens uw betrouwbare adres voor putten en deksels. Naast maatwerk- of standaardputten zijn de AXEDO 600 PP Verbindingsputten onze grootste trots. Deze put vormt immers de ultieme oplossing voor installaties waarbij toegang voor personen niet nodig is.
Lees meer
Op zoek naar duurzame, milieuvriendelijke en stabiele lijnafwateringsgoten van kunststof? Dan is ACO de juiste keus voor u!Liever lijnafwatering in polyesterbeton? Dan zijn de E-SELF en de afvoergeulen V100 de juiste keuze voor u. Onze flexibele drainagebuizen mogen niet in dit rijtje ontbreken. De buizen zijn toepasbaar bij cunetdrainage, ringdrainage en de drainage van landbouwgronden, sportvelden of industrie- en bouwterreinen. Onze dubbelwandige kabelbeschermingsbuis is gemaakt van slagvast PE. Hierdoor wordt materiaalschade tijdens transport, handling en aanleg voorkomen.Liever een flexibele enkelwandige buis? Kies dan voor DYKAFLEX.