Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Regenwater snel afvoeren van grote platte daken? Kies dan voor Vacurain. Het Vacurain systeem werkt met speciale trechters die zorgen dat alleen water in de standleiding wordt gezogen en geen lucht. Bij flinke regenbuien vult de standleiding zich met water en ontstaat er een onderdruk. De zuigende werking zorgt dat het regenwater snel van het dak wordt afgevoerd. Het Vacurain Fix PE leidingsysteem wordt star opgehangen aan een gemakkelijk te installeren rail systeem en is geschikt tot leiding diameter 315 mm.

Voordelen Vacurain Fix

Het PE-materiaal maakt Vacurain Fix zeer geschikt voor bijvoorbeeld ziekenhuizen of grote utiliteitsgebouwen. De hogere uitzettingscoëfficient wordt probleemloos opgevangen door het unieke beugelsysteem. Het systeem is snel en eenvoudig te bevestigen.
Lees meer

Contact

Wilt u advies of een offerte voor Vacurain Fix? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Stuur een e-mail naar: studiedienst@dyka.be of bel: (0)11 80 04 20. Voor Technische Specificaties kunt u het Lastenboekvoorschrift downloaden. Bent u op zoek naar een PVC leidingsysteem? Bekijk de mogelijkheden met Vacurain Flex.