Vacurain Flex UV Systeem

Vacurain Flex UV Systeem

Op zoek naar een compact en efficiënt alternatief voor de bestaande PVC-afvoer? Dan is het Vacurain PVC-UV systeem iets voor u! Het systeem is compact en zorgt voor een grotere afvoercapaciteit door het onderdrukprincipe.  Een alternatief is Akasison. Dit PE UV-systeem werkt ook volgens het UV-Principe, maar is opgebouwd uit PE buizen en hulpstukken: via gekoppelde daktrechters wordt het water inpandig door leidingen met kleine diameters afgevoerd.  Wilt u een persoonlijk advise...

Op zoek naar een compact en efficiënt alternatief voor de bestaande PVC-afvoer? Dan is het Vacurain PVC-UV systeem iets voor u! Het systeem is compact en zorgt voor een grotere afvoercapaciteit door het onderdrukprincipe. 

Een alternatief is Akasison. Dit PE UV-systeem werkt ook volgens het UV-Principe, maar is opgebouwd uit PE buizen en hulpstukken: via gekoppelde daktrechters wordt het water inpandig door leidingen met kleine diameters afgevoerd. 

Wilt u een persoonlijk adviseur die u bijstaat met een professioneel advies en die ondersteuning biedt? Onze experts staan elk moment voor u klaar.