Let op, maandag 6 juli tussen 11:00 en 12:00 uur wordt de website omgezet naar een nieuwe versie. U zou hier geen hinder van moeten ondervinden. Als dit wel het geval is, kunt u het beste de pagina verversen. Excuses voor het ongemak.

Vacurain Flex UV Systeem

Vacurain Flex UV Systeem

Efficiënt regenwaterbeheer begint bij het opvangen en afvoeren van regenwater. Vooral regenwater dat valt op grote, platte daken moet zo snel mogelijk afgevoerd worden. Met het PVC leidingsysteem Vacurain Flex verdwijnt regenwater supersnel van het dak dankzij het op maat gemaakte UV-systeem. Bij voldoende wateraanbod ontstaat er onderdruk in de standleiding die een zuigende werking heeft en zo het dak leegzuigt. Hoe meer regenwater er valt, des te krachtiger de motor van het UV-systeem werkt.


Voordelen Vacurain Flex

Het voordeel van Vacurain Flex is dat u het snel en eenvoudig kunt installeren. De PVC-buizen laten zich gemakkelijk verwerken tot een compleet systeem.

Voor Technische Specificaties kunt u het Lastenboekvoorschrift downloaden.

Bent u op zoek naar een PE leidingsysteem? Bekijk de mogelijkheden met Vacurain Fix.

Contact

Wilt u advies of een offerte voor Vacurain Flex? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Stuur een e-mail naar: studiedienst@dyka.be of bel:
(0)11 80 04 20.