DYKA Sono de oplossing voor Skyline appartementen in Bree

Saniboetiek NV was een van de eerste klanten die overtuigd was van de voordelen van DYKA Sono. Ze zochten naar een oplossing voor een probleem dat zich stelde in het project 'Skyline appartementen' te Bree.

Bij Saniboetiek ging ze op zoek naar een geluidsarme afvoer die ingeslepen kon worden in de woonkamermuren. Omwille van onvoorziene omstandigheden, konden de keukenafvoerleidingen enkel op deze manier gelegd worden. Dus moest het geluid gedempt worden voor het comfort van de bewoners van de onderliggende appartementen. Aangezien alle andere afvoerleidingen in dit project voorzien waren in PVC, was Saniboetiek op zoek naar een geluidsdempende afvoer die perfect kon aansluiten op de andere afvoerleidingen. Via DYKA ontdekte deze klant DYKA Sono.

Jacky Sohl van Saniboetiek was alvast tevreden over dit DYKA gamma. "Werken met DYKA Sono was een goede ervaring en het is duidelijk dat het gemakkelijker en sneller verwerkbaar is door de vaste dichtingen in de hulpstukken. Bovendien past het op alle standaard leidingsystemen."

Bekijk het DYKA Sono assortiment.