ATG Certificaat voor Vacurain

Vacurain Flex en Fix hemelwaterafvoersystemen hebben beiden het ATG-certificaat ontvangen. Dit certificaat is uitgereikt door de Belgische Unie voor de technische goedkeuring in de bouw (BUtgb). Deze onafhankelijke partij heeft beide systemen positief beoordeeld. Bekijk de certificaten.

Twee systemen

Voor hemelwaterafvoer van grote platte daken biedt DYKA als enige leverancier keuze tussen twee systemen.

Vacurain Flex

Dit PVC-leidingsysteem is opgebouwd uit slagvaste en gemodificeerde buizen die met flexibele slangen worden aangesloten op de daktrechters. Belangrijk voordeel van dit systeem is de eenvoudige verbindingsmethode, de buis en hulpstukken kunnen verlijmd worden waardoor u snel kunt werken. Lees meer en bekijk de producten van Vacurain Flex.

Vacurain Fix

Het sterke materiaal PE is chemisch- en vorstbestendig. De PE-buizen van het systeem kunnen een diameter hebben van 40 tot en met maar liefst 315 mm. Het kan dankzij het unieke beugelsysteem met ophangrails montagevriendelijk geïnstalleerd worden. Lees meer over het Vacurain Fix systeem.

vacurain hemelwaterafvoer

Contact

Heeft u vragen of wilt u technisch advies over onze Vacurain-systemen of andere regenwateroplossingen? Neem dan contact op met de Studiedienst. Stuur een e-mail naar: studiedienst@dyka.be of bel (0)11 80 04 20.

Gepubliceerd op: 25 October 2018