Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Kennis

De voordelen van Solydo

Het Solydo PP systeem biedt vele voordelen. Daardoor is het één van de sterkste multipurpose afvoersystemen op de markt. Ontdek de pluspunten.

Lees meer

Floating Solar

Floating Solar is een expert en leverancier die drijvende zonne-eilanden leveren.  Gezamenlijk hebben we besloten PE buizen in te zetten om de drijflichamen van het zonne-eiland te realiseren. 

Lees meer

Duurzame en snelle Prefab oplossing vernieuwing Amstelveenlijn

De veelgebruikte Amstelveenlijn was dringend aan vernieuwing toe. Tijdens dit project waren wij vroegtijdig betrokken met onze E&C afdeling en werden onze Prefab leidingen ingezet vanwege tijdsdruk en grootte van het project. 

Lees meer

Welk UV-systeem is het beste voor jouw project?

Het beheer van regenwater begint bij het opvangen en afvoeren. Wij bieden de keuze tussen Vacurain Fix (PE) en Vacurain Flex (PVC) en lichten in deze blog het verschil tussen deze twee verder toe. 

Lees meer

Installatieprocedure voor infiltratiekrat Rainbox 3S

Het op een juiste manier installeren van een Rainbox 3S bestaat uit een aantal stappen. We helpen je hier graag bij met deze handleiding. 

Lees meer

Installatieprocedure voor de Rainbox Cube Core en Rainbox Cube Channel

Het op een juiste manier installeren van een Rainbox Cube Core en Rainbox Cube Channel bestaat uit een aantal stappen. We helpen je hier graag bij met deze handleiding. 

Lees meer

5.000 infiltratiekratten bij uitbreiding van Vostermans Companies

Voor uitbreiding van Vostermans Companies BV uit Venlo, hebben wij 5.000 infiltratiekratten geleverd. De nieuwe fabriekshallen hebben een oppervlakte van 10.000m2, de kratten zorgen voor een optimale opslag.

Lees meer

Axedo 800 inspectieputten voor de Loveldlaan in Aalter België

In de Loveldlaan in Aalter, waren wegen- en rioleringswerken nodig in opdracht van het lokaal bestuur Aalter. Onze Axedo 800 inspectieputten zijn bij dit project ingezet door een ruimtegebruik voor de installatie.

Lees meer

Bouwrijp maken De Klamp fase 2 met Prefit te Leeuwarden

Om fase 2 van het volledige nieuwe buurtschap de Klamp in Leeuwarden bouwrijp te maken, is er gebruik gemaakt van onze DYKA Prefit service voor de aanleg van de riolering. Wat een behoorlijke tijdwinst heeft opgeleverd.

Lees meer

Duurzame renovatie van 3 studentenflats in Groningen

Drie studentenflats in Groningen worden getransformeerd tot duurzame en energiezuinige flats. Voor de binnenriolering is de keuze gevallen op ons stille DykaSono systeem.

Lees meer