Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Kennis

Hoe installeer je een UV-systeem voor een groot industrieel complex?

Als Technical Sales Managers zijn we veel bezig met onze UV-systemen, Vacurain Fix en Vacurain Flex. Wij vertellen je graag meer over wat er allemaal komt kijken bij het installeren van een UV-systeem. 

Lees meer

Hoe ontwerp je een goed UV-systeem volgens NEN 3215 en NTR 3216?

Leen Baijense, Product Manager bij DYKA, legt je graag uit hoe onze UV-systemen worden ontworpen waarin NEN 3215 als wel de technische richtlijn NTR 3216 worden aangehouden.

Lees meer

Hoe bereken je een UV-systeem?

Het berekenen van een UV-systeem, dus Vacurain Flex of Vacurain Fix, kent meerdere stappen. We vertellen graag meer over hoe een UV-systeem bij ons wordt berekend en wat hierbij komt kijken. 

Lees meer

Berekening aantal infiltratiekratten

Een infiltratietunnel heeft een bepaalde inhoud. Het aantal tunnels dat je nodig hebt wordt bepaald door de grootte van de totale buffercapaciteit van het infiltratiesysteem. Wij leggen uit hoe je deze vaststelt.

Lees meer

Hoe monteer je een PVC knevelinlaat?

Met een knevelinlaat verbind je eenvoudig een PVC afvoerbuis of kolk met het hoofdriool. Deze montagehandleiding is van toepassing op de PVC knevelinlaat voor PVC Ultra-3 en volwandige PVC buizen.

Lees meer

Hoe monteer ik een PVC of PP manchetverbinding?

Veel van onze hulpstukken zijn voorzien van een manchetverbinding. Om een kwalitatief goede manchetverbinding te maken adviseren we om het stappenplan te volgen.

Lees meer

De geologische impact van klimaatverandering

Ons klimaat verandert en dat heeft een geologische impact. Voor mens en dier, voor planten en bomen, maar ook voor de bodem. In dit artikel leggen we uit wat de geologische impact van klimaatverandering precies is.

Lees meer

Mantelbuizen voor verbreding A27 Houten-hooipolder

De oplossing voor de verbreding van de A27 waar BAM een 50 Kv-kabel moest verlegging vanwege de ligging, was een ondergrondse boring! Daarom mochten wij voor dit project 17.000M PE buizen leveren in diverse diameters.

Lees meer

4 Redenen om te kiezen voor kunststof leidingen

Het gebruik van kunststof leidingen brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo heeft het een lange levensduur en bepaar je op transport. Wij lichten een aantal voordelen uit. 

Lees meer

V-Flow oplossing leidt tot efficiënt waterbeheer in Maastricht

Voor het aanpassen van de riolering in de Schaapbroekweg, moest een oplossing gezocht worden voor het infiltreren van het hemelwater. Onze Duborain V-flow was voor dit project het meest geschikt voor hemelwaterinfiltratie.

Lees meer