Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Kennis

Een optimale infiltratievoorziening voor zwembad Plopsaqua

Eind 2020 werden de deuren van het nieuwe waterpretpark Plopsaqua geopend. Voor de optimalisatie van het hemelwatersysteem (inclusief infiltratie) en het vuilwatersysteem hebben wij ondersteuning geboden.

Lees meer

Hemelwaterafvoer nieuwe bedrijfshal Van der Sluis Constructie

Door een uitbreiding van Van der Sluis Technische Bedrijven, wordt er een nieuwe bedrijfshal gebouwd met een oppervlak van 7200 m², waar een snelle hemelwaterafvoer noodzakelijk is. De oplossing: onze Vacurain Fix!

Lees meer

DYKA levert 3 KM HDPE-mantelbuis aan Verbraeken Infra

Wij leverden de HDPE-mantelbuis met de uitzonderlijke diameter 225 mm en gevraagde buislengte van 20 m uit voorraad meteen na het bouwverlof aan aannemer Verbraeken Infra.

Lees meer

Hoe richt je de buitenruimte in van een industrieel complex?

In dit artikel leggen we je uit hoe je de buitenruimte voor waterbeheer van een industrieel complex optimaal kunt inrichten. Zodat het terrein van je industriële klanten zo droog mogelijk blijft na een stevige regenbui.

Lees meer

Process engineering: voor efficiënte en robuuste extrusie productieprocessen

Onze Process Engineer zorgt er dagelijks voor dat de verschillende extrusieprocessen zo efficiënt mogelijk verlopen op een hoog kwaliteit niveau, want goed ingerichte processen zorgen voor een goed lopend productieproces!

Lees meer

Efficiënt bouwen met prefab hemelwaterafvoer in de gevelwanden

De Doktoren in hartje Antwerpen is een architecturale parel van 23 bouwlagen die momenteel wordt opgetrokken aan het Kempisch Dok. Deze 81 meter hoge woontoren bestaat uit 156 appartementen met de meest fenomenale uitzichten.

Lees meer

PVC Kinderrolstoel

Studenten uit het zesde jaar krijgen de kans om een geïntegreerde proef te realiseren. Zo kozen twee studenten ervoor om een PVC kinderrolstoel te ontwerpen en te maken 

Lees meer

UV-Systeem Vacurain Flex voor het nieuwe distributiecentrum van Alibaba

Aan de luchthaven van Luik is een nieuw distributiecentrum voor Alibaba gerealiseerd door THV Benard construction sa-Cordeel nv. Het distributiecentrum telt ongeveer 37.000 m² dakoppervlak.

Lees meer

Mantelbuizen voor de fundering van de windturbine

Om gebruik te kunnen maken van duurzame energie is een goed vervoer van de windenergie erg belangrijk. Onze mantelbuizen zijn uitermate geschikt om te gebruiken voor elektrakabels in de fundering van de windturbine.

Lees meer

Plaatsingsvoorschriften infiltratiekratten

Voor het plaatsen van onze Rainbox 3S en Rainbox Cube zijn een aantal plaatsingsvoorschriften vastgesteld. In deze how-to leggen wij ze voor je uit!

Lees meer