Uw browser wordt niet meer ondersteund. Voor een optimale ervaring raden wij aan om de laatste versie van Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome te downloaden.

Laatste nieuwsberichten

  • DYKA België verwelkomt meer dan 3.000 bezoekers tijdens open bedrijvendag

    04 October 2022

    DYKA België verwelkomde afgelopen zondag, tijdens Open Bedrijvendag, meer dan 3.000 bezoekers.  Op die manier werd ons 45-jarige bestaan gepast gevierd met een knap aantal bezoekers, die genoten van de rondleiding, animatie en een hapje en drankje. 

    Lees meer
  • Attentie wegwerkzaamheden- bereikbaarheid DYKA Temse

    20 April 2022

    Attentie : Weg werkzaamheden en bereikbaarheid DYKA Temse - tot 15 juli 2022

    Het kruispunt op de N16 is volledig afgesloten en het is momenteel niet mogelijk de afrit Temse te nemen.

     

    Lees meer
  • TECHNI-MAT vakbeurs 2022

    20 February 2022

    Op 9 en 10 maart staat de tweede editie van TECHNI-MAT op de planning en ook wij zijn erbij! De beurs vindt plaats in de Kortijk Xpo en is hét verzamelpunt voor alle spelers van de infrastructuur & ruwbouw. We zijn te vinden op  standnummer 203.

    Lees meer
  • DYKA België opent nieuw filiaal te Zandhoven in april 2022

    01 February 2022

    Op 1 april zullen we een nieuw filiaal openen te Zandhoven. Op deze manier willen we, naast het bestaande filiaal te Temse, extra aanwezig zijn in de regio rond Antwerpen. We zullen in Zandhoven focussen op een nog betere klantenervaring. Met negen filialen in België zijn we sterk aanwezig in de markt voor kunststof leidingsystemen.

    Lees meer
  • Van Hoogstraten naar Zandhoven: onze overgangsregeling in maart

    01 February 2022

    Het filiaal te Hoogstraten zal op 28 februari zijn deuren sluiten en de werkzaamheden worden per 1 april verplaatst naar Zandhoven. We begrijpen dat je ook in de tussentijd natuurlijk graag onze producten wilt bestellen en afhalen! Daarom informeren we je graag over onze overgangsregeling.

    Lees meer

Aantal 6 tot 10 van 60 totaal

Page